Вже кілька днів після смертельної ДТП він не затриманий

Трагічна ДТП сталася 15 вересня у селі Кліщів Вінницького району. 57-річний місцевий житель Геннадій Б., керуючи автомобілем Mercedes, здійснив наїзд на скутер, на якому їхали дві жінки – 38-річна медсестра Ольга Мельник та її 29-річна подруга.

ДТП, за яку ніхто не покараний

За словами очевидців, після зіткнення водій проїхав ще кілька метрів, переїхавши жінок, а потім зник з місця події. Постраждалі були госпіталізовані в тяжкому стані. На жаль, Ольга Мельник не вижила і померла в лікарні 21 вересня. Її подруга досі перебуває на лікуванні.

Вас також зацікавить: Смертельна ДТП на Рівненщині: автомобіль наштрикнувся на відбійник (фото)

Винуватець ДТП, попри смертельні наслідки аварії, досі не позбавлений волі. Судове засідання щодо обрання йому запобіжного заходу неодноразово переносилося. Родичі загиблої жінки обурені такою ситуацією і вважають, що винуватець намагається уникнути відповідальності.

Місцеві жителі шоковані цим випадком і вимагають справедливого покарання для винного. У загиблої Ольги Мельник залишилися двоє неповнолітніх дітей, які тепер вимушені жити без матері.

Правоохоронці продовжують розслідування цієї справи.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦