Нестача боєприпасів послабить ворога 

Удари по великих складах боєприпасів на території Росії створять серйозні труднощі для військової логістики країни-агресора. За словами українського військовослужбовця Антона Петрівського, знищення цих арсеналів змусить росіян витрачати додатковий час на відновлення втрат та пошук нових місць для зберігання боєприпасів.

Прогноз по війні

Петрівський в інтерв’ю для “24 Каналу” зазначив, що Росія довгий час накопичувала свої запаси зброї, однак українські удари по ключових об’єктах можуть серйозно послабити боєздатність ворога. Це ускладнює їхні плани як на Донеччині, так і в інших напрямках, таких як Курщина, де росіяни намагаються утримувати свої позиції.

Раніше: На росії знищена база, куди звозили снаряди з КНДР (фото)

Окрім того, військовий повідомив, що деякі зі знищених боєприпасів були поставлені Росії Північною Кореєю. Тепер країна-агресорка не лише втратила значну частину свого арсеналу, а й буде змушена витрачати час на створення нових складів для зберігання та розосередження боєприпасів, щоб уникнути майбутніх ударів з боку ЗСУ.

На думку Петрівського, ці удари порушують плани російських військ, позбавляючи їх здатності ефективно просуватися вперед та чинити опір наступу українських сил. Особливо це відчутно в контексті боїв на Донбасі та захисту позицій у Курській області, де ситуація для окупантів стає дедалі складнішою.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦