Немовля вже отримало роль у кліпі

Український співак Віталій Козловський вперше презентував широкій публіці обличчя свого сина Оскара. Хлопчик, який народився сім місяців тому, став головним героєм нового кліпу артиста на пісню “Сину”.

Раніше: Камалія повідомила про горе в її родині

Довгий час співак ретельно приховував обличчя свого первістка, однак вирішив, що настав час поділитися цим щасливим моментом зі своїми шанувальниками. За словами Козловського, він планував випустити кліп на півріччя сина, але через зайнятість відклав цю ідею.

Новий кліп Козловського

“Я дуже хотів, щоб цей кліп вийшов на півріччя сина, але через обставини довелося відкласти. Сьогодні ж, у день його семимісяччя, я з великою радістю представляю вам наше спільне творіння”, – поділився співак.

Віталій Козловський зізнався, що пісня “Сину” має для нього особливе значення, адже це своєрідний лист його синові в майбутнє. Артист мріє, що коли Оскар виросте, він зможе переглянути цей кліп і відчути всю ту любов та тепло, які в нього вклали батьки.

“Це не просто кліп, це наша сімейна реліквія. Я хочу, щоб Оскар, коли виросте, зміг побачити, який він був маленьким і яким щасливим батьком був я”, – зізнався співак.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦