Подробиці моторошного ДТП на Вінниччині

У селі Кліщів Вінницької області сталася жахлива ДТП, в результаті якої одна жінка загинула, а інша перебуває в лікарні. Місцевий фермер на позашляховику “Мерседес” збив скутер, яким їхали дві жінки — 38-річна Ольга Мельник та її подруга 29-річна Марина. Водій автомобіля залишив потерпілих на дорозі та втік з місця події. Через тиждень одна з жінок померла від отриманих травм.

Смертельна ДТП на Вінниччині

Аварія сталася ввечері 15 вересня, коли жінки поверталися з магазину у сусідньому селі. Камери спостереження зафіксували, що за скутером слідував темний “Мерседес”, але не обганяв його. Позашляховик продовжував переслідувати їх і на зворотному шляху, а на в’їзді до села несподівано збив їхній скутер. Очевидці повідомляють, що автомобіль протягнув жінок дорогою і переїхав їх, після чого втік через поле, залишивши сліди.

Місцевий рибалка, який став свідком події, викликав поліцію і швидку допомогу. Ольга Мельник отримала критичні травми і була доставлена в реанімацію, де лікарі боролися за її життя протягом тижня. На жаль, 21 вересня, у день народження її доньки, жінка померла. Її подруга Марина досі перебуває у лікарні.

Вас також зацікавить: Смертельна ДТП на Рівненщині: автомобіль наштрикнувся на відбійник (фото)

З’ясувалося, що водій “Мерседеса” — 57-річний фермер Геннадій Б., який мешкає всього за кілька будинків від родини Ольги. Сім’ї знали одна одну, чоловік загиблої навіть допомагав фермеру з роботою. Водія знайшли наступного дня після аварії, коли він добровільно з’явився до поліції. Однак на той момент вже було пізно перевіряти його на алкоголь.

Поліція відкрила кримінальне провадження за двома статтями: порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті, та свідоме залишення потерпілих у небезпеці. Геннадію загрожує до восьми років ув’язнення, однак на цей момент він все ще залишається на волі та проживає у тому ж селі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦