Співак оселився у “російському районі”

Журналісти дізналися, де саме проживає український співак Олег Винник, який виїхав до Німеччини на початку повномасштабної війни. За даними активістів, артист оселився у районі Берліна, де зосереджена значна кількість російських мешканців.

Де живе Винник

Як повідомляє Telegram-канал “Вогник”, Винник проживає в районі Шарлоттенбург, що розташований на заході Берліна. Ця частина міста відома тим, що її часто обирають російські емігранти. Активісти знайшли житловий комплекс, у якому проживає співак, і зазначили, що його прізвище вказане на дзвінку при вході, а також є згадка про його компанію.

Раніше: Камалія повідомила про горе в її родині

Відомо, що оренда квартири Винника в елітному житловому комплексі разом з комунальними платежами коштує близько 100 тисяч гривень на місяць. Місцеві мешканці називають співаків, які живуть у комплексі, “милою парою знаменитостей”. Однак активісти наголошують, що за весь час перебування в Німеччині артист не брав участі у проукраїнських акціях та не організовував благодійних концертів.

Винник також з’являвся у мережі зі свого берлінського помешкання. Зокрема, він публікував відео з балкона своєї квартири, за що був розкритикований у соцмережах, коли записав звернення до українських військових. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦