Помер її дядько та хрещений батько

Українська співачка Камалія поділилася сумною новиною про втрату у своїй родині. У своєму Instagram артистка повідомила, що 22 вересня пішов з життя її рідний дядько Володимир Прядко, який також був її хрещеним батьком.

Камалія повідомила про втрату

Співачка розповіла, що її дядько тривалий час боровся з тяжкою хворобою, але серце не витримало, і він помер. Камалія подякувала всім друзям та шанувальникам, які підтримували її родину у важкі часи та молилися за одужання дядька.

24 вересня сім’я Камалії попрощалася з Володимиром Прядком, провівши його в останню путь. Співачка зазначила, що пам’ять про близьку людину завжди залишатиметься в її серці.

Раніше: Юрій Горбунов показався на милицях і розповів про пережите

“Нехай світла пам’ять про дядю Володю буде з нами назавжди. Його доброта та любов залишаться в наших серцях”, – написала Камалія, висловивши свій сум та вдячність за його життя.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦