Глава держави у США презентував “План перемоги”

Війна між Росією та Україною «ближче до завершення», ніж багато хто думає, заявив під час візиту до США український президент Володимир Зеленський. В інтерв’ю ABC News він також закликав союзників посилити військову допомогу.

План перемоги Зеленського

«План перемоги – це зміцнення України. Ось чому ми просимо наших друзів, наших союзників зміцнити нас. Це дуже важливо. Я думаю, що ми ближчі до світу, ніж думаємо. Ми ближче до завершення війни. Ми просто маємо бути дуже сильними», — сказав Зеленський.

Раніше: План перемоги України: про що йдеться у документі Зеленського

Президент України також зазначив, що Володимир Путін «боїться» операції ЗСУ у Курській області. Це правда. Він дуже боїться. Тому що його люди побачили, що він не може захистити всю свою територію», – сказав Зеленський. Він додав, що тільки із «сильної позиції» Україна може «підштовхнути Путіна до припинення війни».

Додамо, президент України Володимир Зеленський увечері 22 вересня розпочав офіційний візит до США. У ході поїздки він має намір представити «план перемоги» України президенту США Джо Байден, членам Конгресу, а також кандидатам у президенти Камалі Харріс та Дональду Трампу. Зеленський також виступить на Генасамблеї ООН.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦