Експрезидент вважає, що може зупинити війну “мирно”

Колишній президент США Дональд Трамп зробив різку заяву щодо візиту Володимира Зеленського до Нью-Йорка, підкресливши, що український лідер “хоче перемоги” демократів на виборах у Сполучених Штатах, повідомляє Bloomberg.

Вас також зацікавить: США побачили план перемоги Зеленського

Заява Трампа про Зеленського

Трамп назвав президента України “найкращим продавцем в історії”, маючи на увазі обсяги фінансової допомоги, яку Київ отримує від Вашингтона. Він зазначив, що нібито після кожного візиту до США Зеленський повертається “з 60 мільярдами доларів”.

Експрезидент також заявив, що Зеленський, на його думку, підтримує демократичну партію, яка зараз перебуває при владі. Проте Трамп висловив упевненість, що зможе сприяти мирним переговорам між Україною та Росією, якщо знову стане президентом.

“Якщо я переможу на виборах, перше, що я зроблю, — це зателефоную Зеленському та Путіну і скажу: ‘Ви повинні укласти угоду, це безумство'”, — наголосив Трамп, обіцяючи докласти зусиль для завершення конфлікту між двома країнами.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦