Диктатор вкотре звинуватив сусідів  у нарощуванні військ на кордоні

Білорусі необхідно й надалі зміцнювати свою обороноздатність та готуватися до можливої ​​війни, заявив самопроголошений президент республіки Олександр Лукашенко.

Заява Лукашенка про війну

«Стара формула: хочеш миру — готуйся до війни. Ще раз хочу наголосити, хоча чого нам тут перед кимось виправдовуватися, що ми не збираємося воювати, не хочемо воювати… Усе це вже сказано. Це слухають, але роблять свою справу наші супротивники, наші суперники. Ті, хто готується проти нас, прямо говоритимемо, воюватимемо. Тому нам треба готуватись до війни. І дай боже, щоб цієї війни не було», — сказав він.

Водночас Лукашенко зазначив, що поки що білоруська влада не спостерігає «тенденцій до розв’язання проти нас війни», хоча ситуація “доволі напружена”.

Раніше Лукашенко прирівняв Україну до “ДНР”

Також Лукашенко розповів, що на тлі конфліктів в Україні та інших частинах світу Білорусь за останні роки вже чотири рази реформувала армію.

Додамо, минулого тижня Лукашенко виступив із публічним попередженням, що напад на територію Білорусі означатиме початок третьої світової війни.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦