Про уподобання монарха розповів колишній шеф-кухар покійної королеви

Королева Єлизавета II протягом свого правління мала можливість насолоджуватися стравами від найкращих кухарів світу. Колишній шеф-кухар Її Величності Даррен Макгрейді, який працював у королівській кухні понад 15 років, поділився спогадами про улюблені страви королеви.

Улюблені страви Єлизавети II

Шеф-кухар розповів, що королева харчувалася чотири рази на день, але порції були досить невеликими. Її день починався з простої чашки чаю та печива, а на сніданок вона зазвичай обирала пластівці. На обід королева надавала перевагу здоровим стравам, таким як смажена риба з овочами або курка гриль із салатом.

Читайте також: У сім’ї Мераї Кері сталося подвійне горе

Післяобідній чай був незмінною традицією в раціоні Її Величності, незалежно від того, де вона перебувала. Королева насолоджувалася булочками з джемом та згущеними вершками, і навіть під час поїздок, як-от до Австралії, завжди знаходила час для цього ритуалу.

На вечерю королева зазвичай обирала страви з м’яса або риби. Особливо їй подобався стейк по-гельськи та стейк з філе під грибним соусом і віскі. Меню королеви оновлювалося двічі на тиждень, і вона особисто обирала страви, які їй хотілося скуштувати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦