Пропуск здійснюється повільно через ремонтні роботи

Через ремонтні роботи та технічні збої на кількох пунктах пропуску на кордоні з Польщею, Румунією та Угорщиною виникли значні ускладнення для перетину кордону українцями. Зокрема, на пункті пропуску “Устилуг-Зосин” рух транспорту сповільнився через технічні проблеми з базою даних.

Перетин кордону ускладнено

Крім того, на інших пунктах пропуску, таких як “Чоп-Захонь” та “Солотвино-Сігету-Мармацієї”, тривають ремонтні роботи, що також призвело до обмеження руху транспорту.

Також читайте: Через загрозу обстрілів на Сумщині евакуюють будинок дитини

Державна прикордонна служба України рекомендує громадянам та перевізникам обирати альтернативні пункти пропуску для перетину кордону, аби уникнути тривалих затримок. Ситуація на окремих пунктах пропуску ускладнена також через збільшення кількості осіб, які повертаються в Україну.

Проблеми з перетином кордону можуть тривати деякий час, оскільки ремонтні роботи на деяких пунктах пропуску планують завершити лише на початку жовтня.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦