Ріта Бурковська вже склала присягу

Українська акторка Ріта Бурковська приєдналася до лав Збройних сил України та вже склала присягу на вірність українському народу. Про своє рішення вона повідомила у своєму Instagram, поділившись фотографією зі служби. Від початку повномасштабної війни Бурковська активно працювала в медіа, але тепер вирішила взяти на себе ще більшу відповідальність.

Що спонукало долучитися до ЗСУ

За словами акторки, протягом останніх двох з половиною років вона брала участь у створенні важливих медійних проєктів, завдяки яким змогла отримати неоціненний досвід та знання від провідних журналістів.

Раніше: На фронті загинув актор театру імені Шевченка

Проте тепер Ріта відчула, що прийшов час стати на захист України не лише інформаційно, а й безпосередньо на фронті. “Присягу склала. Отже, я приєдналася до ЗСУ. Час брати більшу відповідальність на себе, і я роблю це з радістю”, – зазначила вона у своєму зверненні.

Бурковська переконана, що служба у Збройних силах України є правильним рішенням в умовах теперішньої ситуації. Хоча акторка зізнається, що їй хотілося б повернутися до зйомок у кіно та займатися звичними справами, зараз для неї на першому місці – захист Батьківщини. Вона впевнена, що після перемоги ще встигне реалізувати свої творчі плани.

“Не знаю, що принесе мені моє рішення, але точно знаю, що в цей історичний час це єдино правильний вибір, і я рада, що маю честь служити серед найкращих. Впевнена, що кіно ще буде у моєму житті, але зараз треба виконати свій обов’язок перед країною”, – підсумувала Бурковська.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦