У ніч на 21 вересня Україна на території РФ знищила два великі склади з боєприпасами 

Збройні сили України в ніч на 21 вересня знищили одразу два великі склади з боєприпасами на території РФ. Про це повідомляють українські та російські військові пабліки. 

Як пише військовий аналітик Ян Матвєєв, було вражено склад поблизу села Кам’яний Тихорецького району Краснодарського краю, а також 23-й арсенал Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ у Тверській області, неподалік Торопця.

Вибухи в РФ 21 вересня

Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв повідомив, що в Тихорецькому районі «придушили» два дрони, проте через «падіння уламків» виникла пожежа. Займання перекинулося на «вибухонебезпечні предмети», після чого почалися вибухи, пише Кондратьєв.

Близький до російських силовиків канал «ВЧК-ОГПУ» із посиланням на джерела повідомляє, що у Тверській області БПЛА вразили «секретний об’єкт» у селищі Жовтневий біля Торопця. Йдеться про військову частину РВСН, де можуть зберігатися ракети, здатні «стерти в потерть десятки кілометрів в окрузі».

Читайте також: Операція ЗСУ в Курській області: з якими проблемами стикається РФ

«Кажуть, там на бойовому чергуванні ракета „Сатана“ стоїть. Через частину роздовбана залізниця проходить, яка не відзначена на карті. Начебто як по ній ракети наші та північнокорейські ганяли на склад та назад», – розповіли  джерела.

За інформацією журналіста Олександра Невзорова, основною метою атаки на арсенал у Тверській області були іранські ракети Fath-360 та північнокорейські ракети KN-23. Усього на складі могло зберігатися близько 45 тисяч тонн боєприпасів, включаючи балістичні ракети. Він також підтверджує відомості, що удару було завдано по 23-му арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ, де в момент обстрілу могли перебувати до 430 військовослужбовців.

Керівник ЦПД РНБО Андрій Коваленко заявив, що на складі у Тихорецькому районі РФ  зберігали північнокорейські KN23, а також артилерійські та боєприпаси до “Смерч”.

Тим часом там знову оголошено повітряну тривогу і триває детонація боєприпасів

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦