За 20 хвилин ЦАХАЛ випустив 20 ракет по різних об’єктах

ВПС Ізраїлю розбомбили «сотні ракетних установок» терористичної організації «Хезболла», оголосили увечері 19 вересня ізраїльські військові.

Пускові установки були підготовлені для обстрілу Ізраїлю. За даними ізраїльської армії, всього на озброєнні «Хезболли» близько тисячі різних ракетних комплексів.

Раніше: Країна-союзниця Росії передає Україні боєприпаси – Reuters

Ізраїль завдає авіаударів по Лівану

ВПС також атакували об’єкти інфраструктури терористів та склад зброї на півдні Лівану. У Лівані побоюються, що це можливо підготовка до наземного наступу армії Ізраїлю.

«ЦАХАЛ працює над створенням безпеки на півночі, яка дозволить мешканцям повернутися у свої будинки та досягти всіх інших цілей війни», – заявляє Армія оборони Ізраїлю.

Як заявляє ЦАХАЛ, «терористична організація «Хезболла» перетворила Південний Ліван на зону бойових дій і протягом десятиліть озброювала будинки, рила під ними тунелі та використовувала їх як живі щити».

Удари на південь Лівану почалися перед виступом лідера «Хезболли» Хасана Насралли. Воно все ж таки відбулося. Він заявив, що вибухи електронних пристроїв, з яких загинули десятки, постраждали тисячі людей — це «терористичний акт, рівносильний оголошенню війни».

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦