Секретна служба США почала перевіряти Ілона Маска та чи становить бізнесмен загрозу для американських високопосадовців.

Секретна служба США взялася за Ілона Маска після його суперечливого допису в соціальній мережі X (раніше Twitter), де мільярдер жартома згадав про можливі замахи на президента Джо Байдена та віцепрезидентку Камалу Гарріс. Про це пише Bloomberg.

Читайте також: Кадиров пожалівся на Ілона Маска: “дистанційно відключив подарований Cybertruck”

Що зробив Ілон Маск, щоб потрапити під “пильне око” спецслужб США

Маск написав: “І ніхто навіть не намагається вбити Байдена/Камалу”, але пізніше видалив цей допис після критики. Він пояснив, що це був жарт, який не зрозуміли через відсутність контексту.

Секретна служба підтвердила, що проводить перевірку, чи може Маск становити загрозу для високопосадовців, зокрема для Байдена та Гарріс. Водночас деталі розслідування не розголошуються.

Варто зазначити, що погроза життю президента або віцепрезидента є кримінальним злочином, за який можна отримати значний штраф або до п’яти років позбавлення волі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦