Вашингтон цю проблему намагається вирішити чимшвидше

Вашингтон працює над пришвидшенням постачання військової допомоги Україні, яка наразі надходить не так швидко, як потрібно. Про це розповів радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван в інтерв’ю Фаріду Закарії.

Раніше: У Держдепі США назвали, яка зброя може допомогти Україні виграти війну

За його словами, основні проблеми пов’язані з логістикою та обмеженнями у виробництві необхідних боєприпасів і техніки. Однак США не накладають жодних політичних обмежень на допомогу. “У Вашингтоні ніхто не говорить про те, щоб затримати чи обмежити постачання, таких рішень не приймається”, – зазначив Салліван.

США намагаються прискорити постачання

Він підкреслив, що снаряди калібру 155 мм відправляються на фронт безпосередньо з виробничих ліній. Проте навіть такі заходи не завжди дозволяють досягти необхідних обсягів постачання. Це залишається викликом для американської сторони.

Салліван також додав, що США працюють над новим великим пакетом допомоги для України, який планують затвердити до кінця вересня. Основне завдання, на його думку, полягає в тому, щоб подолати складнощі в логістичних та операційних процесах для швидкого постачання зброї на передову.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦