Адвокат підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, В’ячеслава Зінченка, звернув увагу на деталі, що можуть вплинути на розгляд справи.

Зокрема, його захисник Ігор Сулима в інтерв’ю “24 каналу” зазначив, що підозрюваний у вбивстві не приховував свою особу чи переміщення.

Читайте також: Троє чоловіків напали на військовослужбовця в Івано-Франківську: били ногами (фото, відео)

Нові деталі у справі про вбивство Фаріон

Сулима наголосив, що Зінченко діяв відкрито: купував квитки на своє ім’я, винаймав квартиру у Львові, використовуючи власні документи, та оплачував усе з особистої картки. Тому цей факт важливо врахувати.

“Жодних конспірацій не було. Тому що людина, яка хоче щось вчинити, вона буде ховатися так, щоб її не побачили. Він цього не робив”, – наголосив адвокат.

Також адвокат підкреслив, що після вбивства Зінченко залишився у Львові ще на два дні, хоча на той момент правоохоронці вже активно розшукували підозрюваного. Він відкрито пересувався містом, не уникаючи камер спостереження, і купив квиток на поїзд, аби повернутися додому.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦