Вона розповіла про свій стан після кесаревого розтину

Українська блогерка Юлія Верба вперше показала обличчя своєї новонародженої доньки. Відома інфлюенсерка, яка стала мамою 18 вересня, одразу поділилася радісною новиною зі своїми підписниками. Проте ім’я дівчинки поки що залишається таємницею.

Верба народила доньку

Юлія розповіла, що пологи відбулися за допомогою кесаревого розтину. За словами блогерки, лікарі вирішили стимулювати пологи, оскільки попри перейми, відбувалося недостатнє розкриття. Щоб не ризикувати здоров’ям дитини, медики вирішили провести кесарів розтин.

Раніше: Галкін показав двійнят від Пугачової й привітав з особливим святом

Після операції Юлія вже встигла поділитися своїми відчуттями щодо самопочуття. Зірка Мережі зазначила, що почувається добре, але пересуватися їй наразі важко. Вона зізналася, що шов після операції ще болить, і кожен рух викликає дискомфорт.

“Мені важко ходити і рухатися, все болить, навіть на руки взяти дитину не можу”, — поділилася Юлія зі своїми підписниками. Незважаючи на труднощі, вона зберігає позитивний настрій та продовжує ділитися своїм досвідом з численними шанувальниками.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦