У місті за ніч зафіксували щонайменше 8 осередків загоряння

Ранком у Львові спалахнула масштабна пожежа, яка повністю знищила кінотеатр “Дзвін”, розташований неподалік пам’ятника Бандері. За попередньою версією, причиною пожежі міг стати підпал. Інцидент стався близько 6-ї години ранку, про це повідомили у Львівській міській раді.

Масові підпали у Львові

На щастя, ніхто не постраждав, але пожежа завдала шкоди сусіднім будівлям, включаючи бізнес-об’єкти та приватні оселі. Міські служби та правоохоронці вже розпочали розслідування, а рятувальники працювали над ліквідацією наслідків займання.

Як зазначили у міськраді, впродовж ночі у Львові було зафіксовано кілька підозрілих пожеж. Зокрема, вогонь знищив 400 кв. м кінотеатру, згорів дах і внутрішні приміщення. Окрім цього, у різних районах міста сталося ще кілька загорянь.

Раніше: На Прикарпатті чоловік жорстокого вбив власну матір

Пожежі також виникли на контейнерних майданчиках у Галицькому, Залізничному та Шевченківському районах, а також у електрощитовій та на фасадних декораціях на вулиці Театральній. Правоохоронці наразі розглядають можливу версію серії підпалів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦