Америка підкреслює важливість комплексної військової допомоги для перемоги України

Представник Держдепартаменту США Метью Міллер наголосив на тому, що перемога України у війні проти Росії залежить не від однієї-єдиної системи озброєння, а від комплексного підходу до військової допомоги.

Раніше: На Заході підрахували, скільки людей загинуло з обох сторін за період війни

За його словами, Сполучені Штати активно працюють над тим, щоб забезпечити Збройні Сили України всім необхідним для досягнення перемоги.

Позиція США щодо допомоги Україні

Міллер прокоментував дискусії щодо можливості використання Україною західної зброї для ударів по території Росії. Він зазначив, що американська адміністрація розуміє прагнення України захищатися, однак наголошує на тому, що вирішальним фактором у цій війні є не окремі види озброєння, а загальний пакет військової допомоги.

“Як зазначив міністр оборони, не існує такої “чарівної палички” у вигляді однієї зброї, яка б миттєво змінила ситуацію на фронті. Перемога України залежить від багатьох факторів, і ми продовжуємо надавати їм все необхідне для досягнення цієї мети”, – сказав Міллер.

За словами представника Держдепу, США постійно оцінюють потреби України та шукають нові можливості для надання додаткової військової допомоги. “Ми готові надавати Україні все необхідне для захисту своєї території та відсічі російської агресії”, – підкреслив він.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦