Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс висловив думку, що війна в Україні, ймовірно, триватиме і після 2025 року через складну ситуацію на фронті.

В інтерв’ю LRT Брекельманс заявив, що не очікує завершення війни ані у 2024, ані у 2025 році. За його словами, Україні потрібно продовжувати надавати максимальну військову підтримку, але слід бути реалістами, адже бойові дії ведуться в дуже складних умовах.

Читайте також: Кремль регулярно звинувачує Захід в ескалації: в ISW назвали мету

Країни Заходу мають продовжити підтримку України

Міністр підкреслив, що хоча Захід має посилювати свою підтримку, не варто створювати хибних очікувань. За його словами, багато хто вважав, що російське вторгнення було спринтом, який перетворився на марафон, але насправді це спринт завдовжки 42 км. Так Брекельманс натякнув на затяжний конфлікт.

Він також закликав європейські країни орієнтуватися на довгострокову перспективу й переконатися, що їхнє населення готове продовжувати підтримку України і не

На його думку, партнерам України слід орієнтуватися на довгострокову перспективу і переконатися в тому, що жителі європейських держав так само хочуть підтримувати Київ і не мають хибних очікувань.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦