Лісова пожежа погіршує якість повітря в столиці

Мешканці столиці повинні бути готові до погіршення якості повітря. Як повідомила Київська міська державна адміністрація, через лісову пожежу поблизу села Катюжанка у Вишгородському районі, у деяких районах Києва може спостерігатися задимлення.

Особливо відчутним це може бути для жителів Оболонського, Подільського та Святошинського районів. Тому киянам рекомендується обмежити перебування на відкритому повітрі, особливо це стосується дітей та вагітних жінок.

Раніше: Сильна лісова пожежа накрила Полтавщину: людей евакуювали з електрички (фото)

Якість повітря в Києві

Щоб убезпечити себе від шкідливого впливу диму, фахівці радять тримати вікна та двері зачиненими, використовувати кондиціонери з функцією очищення повітря, частіше проводити вологе прибирання та збільшити споживання рідини. У раціон варто включити більше молочних продуктів, соків та мінеральної води.

Ситуація з якістю повітря постійно моніториться. Київська міська адміністрація закликає мешканців столиці слідкувати за офіційними повідомленнями та дотримуватися рекомендацій фахівців.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦