Цей автомобіль було закуплено для військових журналістами 

 У столиці затримали підлітка, який на замовлення російських спецслужб підпалив автомобіль, призначений для українських військових.  

Поліція Києва спільно зі Службою безпеки України викрила чергову провокацію російських спецслужб. Затримано 16-річного студента, який за гроші погодився підпалити автомобіль, придбаний журналістами для потреб українських військових.

Підпали авто ЗСУ у Києві

Зловмисник, приїхавши до Києва з іншого регіону, вночі підпалив автомобіль, який знаходився в Подільському районі столиці. Перед цим він облив транспортний засіб легкозаймистою рідиною та зняв процес підпалу на відео як доказ виконання завдання. За цю диверсію російські куратори обіцяли йому тисячу доларів.

Читайте також: В Одесі агент РФ шпигував за розрахунками ППО та бригадою “Лють”

Однак, замість легких грошей, підліток отримав підозру за ч. 1 ст. 114-1 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦