Стався новий удар по російській військовій інфраструктурі

У ніч на 16 вересня в районі російського аеродрому “Енгельс” пролунали потужні вибухи. Свідчення про це з’явилися у російських соцмережах.

Аеродром “Енгельс” відомий як одна з основних баз стратегічної авіації РФ. Звідси регулярно злітають бомбардувальники Ту-95МС для завдавання ракетних ударів по території України. Тому атака на цей об’єкт є серйозним ударом по військовому потенціалу Росії.

Читайте також: ГУР знищило російський Су-30СМ в Чорному морі (відео)

Вибухи в Енгельсі

Російські пропагандистські канали повідомляють про роботу системи протиповітряної оборони, але точна інформація про наслідки атаки наразі відсутня.

Варто зазначити, що це не перший випадок, коли російські військові об’єкти стають мішенню для ударів. Такі атаки свідчать про те, що війна в Україні набуває все більш партизанського характеру, а російська армія відчуває дедалі більші труднощі з обороною своїх баз.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦