За скоєне йому присудили 8 років в’язниці

В Івано-Франківській області суд виніс вирок 51-річному місцевому жителю, засудивши його до 8 років позбавлення волі за вбивство власної матері. Інцидент стався після того, як між сином і матір’ю виникла сварка, яка завершилася трагічними наслідками.

Убивство на Прикарпатті

Як повідомляє Івано-Франківська обласна прокуратура, під час конфлікту чоловік навмисне почав завдавати численних ударів кулаками по тілу і голові своєї матері. Унаслідок отриманих травм жінка була доставлена до лікарні, де померла від тяжких тілесних ушкоджень.

Також читайте: Студент в Києві підпалив авто для ЗСУ: фото

Прокурори змогли довести в суді, що дії засудженого були умисними, і саме це призвело до смерті постраждалої. Суд визнав чоловіка винним за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за навмисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

Чоловіку призначили 8 років ув’язнення, що відповідає санкції цієї статті.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦