Співачка вшанувала пам’ять матері 

Відома українська співачка Софія Ротару поділилася зворушливим архівним фото з покійною матір’ю, вшанувавши її пам’ять через 27 років після смерті. 16 вересня 1997 року не стало рідної людини артистки, і у річницю цієї трагічної дати виконавиця вирішила згадати її у своєму Instagram.

Ротару нагадала про себе

На опублікованому фото, зробленому близько 30 років тому, Софія Ротару позує разом із матір’ю, ніжно обіймаючи її. Знімок зроблено серед зелених дерев, і хоча співачка не залишила жодного підпису, вона додала смайлик у вигляді червоного серця, що передає її почуття.

Раніше: Відомий український ведучий-воїн висловився про Потапа

Попри те, що з початком повномасштабної війни в Україні Ротару майже не з’являється у публічному просторі, важливі дати в її житті не залишаються без уваги. Співачка також активно підтримує Україну, роблячи публікації під час особливих подій та висловлюючись щодо російської агресії.

Відомо, що родина Ротару проживає за кордоном, і сама співачка ймовірно оселилася за межами України. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦