Командир бригади НГУ “Азов” Денис Прокопенко, відомий як “Редіс”, прокоментував останній обмін полоненими, під час якого було звільнено 38 військовослужбовців “Азову”.

Усі “азовці” перебували в російському полоні понад два роки. У своєму дописі на Facebook Прокопенко висловив вдячність президенту України Володимиру Зеленському та всім, хто долучився до організації цього обміну.

Читайте також: Україна повернула з російського полону 49 захисників та цивільних

Редіс про звільнених “азовців”

Він зазначив, що звільнені бійці “Азову” пройшли через надзвичайно складні випробування, зокрема під час оборони Маріуполя, а потім у ворожій неволі, але не зламались і залишилися вірними присязі. Прокопенко також підкреслив їхню стійкість і мужність, зазначивши, що їхній приклад є натхненням для всіх українців.

Командир подякував президенту України, представникам МВС, СБУ, ГУР, “Асоціації родин захисників Азовсталі” та іншим, хто працював над поверненням полонених, підкресливши, що цей процес був довгим і важким, але результат виправдовує всі зусилля. Він також висловив надію, що інші бійці “Азову” будуть включені до наступних списків на обмін.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦