Інцидент стався у Челябінську за участі 13-річного школяра  

13-річний школяр напав із молотком на однокласників у Челябінську. У понеділок, 16 вересня, підліток зайшов до класу і почав хаотично бити однолітків.

Він без проблем зайшов до челябінської школи № 68, поклавши молоток у рюкзак. Хлопчик уже на першому уроці напав на дітей та педагогів.

Колумбайн у Челябінську

Відомо, що кільком школярам надано медичну допомогу на місці, а одну дівчинку госпіталізували, вона в реанімації у тяжкому стані. Крім того, стверджується, що постраждала ще й вчителька хімії та біології 57-річна Ніна Шошина, яка знешкодила 13-річного школяра.

Тим часом нападника знешкодили та передали поліції. Причини його дій наразі з’ясовують силовики. 

За даними URA.RU, підліток міг зайти до будівлі школи не лише з молотком, а й з пневматичним пістолетом та ножем. При цьому, як зазначається, до стрілянини справа не дійшла.  

13-річного підлітка, який напав на російську школу, забрали до психіатричної клініки. Як стверджує Ural Mash, це вже не вперше, коли хлопчик опиняється у клініці. Після нетривалого лікування його знову відправили до кореляційної школи, де й напав на людей.

Раніше: У росії двоє школярів спалили вертоліт Мі-8 (фото)

Як уточнила уповноважений з прав дитини в регіоні Євгенія Майорова, від дій підлітка школі №68, за попередніми даними, постраждали чотири особи. У МОЗ підтвердили інформацію.

Тим часом у школах Челябінська вже посилили заходи безпеки після нападу школяра. Як прозвітувала голова міста Наталія Котова, було проведено термінову нараду, де було поставлено завдання про додаткові всебічні перевірки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦