Провидиця пообіцяла українцям перемогу навесні 2025 року

Відома астрологиня Валентина Віттрок зробила обнадійливий прогноз щодо завершення війни в Україні. За її словами, попри складну ситуацію на фронті та негативний вплив астрономічних явищ цієї осені, перемога України є неминучою.

Що кажуть астрологи про війну

Зазначається, що серпень був одним із найскладніших місяців у році, що підтвердилося активізацією бойових дій на багатьох напрямках. Однак, за словами астрологині, найгостріші випробування ще попереду. Вплив затемнень, які відбудуться у вересні та жовтні, може призвести до загострення ситуації.

Раніше: Прем’єр Британії відповів на нові погрози Путіна

Попри негативні прогнози, Віттрок вбачає і позитивні тенденції. Так, Марс, який увійшов у знак Рака, свідчить про те, що ЗСУ будуть діяти обережно, але ефективно, уникаючи необдуманих ризиків. Астрологиня вважає, що українські захисники зможуть здивувати ворога своїми діями.

За прогнозом Віттрок, після серії успішних операцій ЗСУ, Росія буде змушена сісти за стіл переговорів. Цей процес може розтягнутися на кілька місяців, але вже до середини січня 2025 року українські військові почнуть повертатися додому.

Перемога України, за словами астрологині, стане можливою завдяки сприятливим астрологічним аспектам, які почнуть проявлятися з травня 2025 року. Саме тоді Україна зможе розпочати процес відновлення та отримання репарацій від Росії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦