Гарріс випереджає Трампа на п’ять пунктів

10 вересня відбулися теледебати в рамках президентських виборів у США, після яких кандидатка від Демократичної партії Камала Гарріс отримала перевагу над представником Республіканської партії Дональдом Трампом. Згідно з опитуванням, проведеним Reuters, Гарріс випереджає Трампа на 5 відсоткових пунктів. Підтримку за неї висловили 47% опитаних, тоді як за Трампа проголосували б 42%.

Які шанси на перемогу у Трампа і Гарріс

Раніше: Гарячі дебати Трампа і Гарріс: що вони сказали про Україну

Опитування показало, що більшість виборців, які стежили за дебатами, вважають, що Гарріс перемогла. Так, 53% респондентів зазначили, що вона справила краще враження, тоді як лише 24% віддали перевагу Трампу. Зокрема, виборці відзначили чесність та моральну стійкість Гарріс — 52% опитаних висловили думку, що вона показала себе морально чесною людиною, у порівнянні з 29% таких відгуків про Трампа.

Цікаво, що навіть серед виборців-республіканців не всі впевнені у перемозі свого кандидата. Лише 53% республіканців вважають, що Трамп виграв дебати, тоді як 31% сказали, що не було чіткого переможця, а 14% визнали перемогу Гарріс. Тим часом 91% демократів переконані, що саме їхня кандидатка була кращою.

Виборці загалом оцінили Гарріс більш позитивно у порівнянні з Трампом. 56% опитаних вважають, що Гарріс продемонструвала більше гідності та готовності вислухати громадянські занепокоєння, тоді як лише 24% відзначили подібні якості у Трампа.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦