Серед звільнених — азовці, яких росіяни утримували понад 2 роки

В результаті чергового обміну полоненими, Україна повернула додому ще 49 своїх громадян. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Серед звільнених – військовослужбовці Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також цивільні особи.

Обмін полоненими 13 вересня

Зокрема, вдалося повернути Лєніє Умєрову, яку російські окупанти захопили в полон під час виконання гуманітарної місії, та Героя України, військового медика Віктора Івчука.

“Ще одне повернення наших людей, на яке ми завжди чекаємо й заради яких працюємо. 49 українців і українок удома”, – наголосив Зеленський. Він також подякував усім, хто долучився до цього складного процесу.

Раніше: Сестра Да Вінчі доєдналася до лав батальйону, який він очолював

Кожен повернений захисник та цивільна особа є символом незламності українського народу та його прагнення до свободи. Їхнє повернення додому – це чергова перемога України у цій боротьбі.

Патронатна служба “Азову” повідомила, що серед звільнених з полону – 15 військовослужбовців тодішнього полку “Азов” НГУ.

“Азовці потрапили до обміну вперше за тривалий час. Це група переважно з жінок”, – йдеться у повідомленні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦