Кандидат у президенти вважає, що вже “виграв попередні”

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що нових дебатів із його суперницею від Демократичної партії віцепрезиденткою Камалою Гарріс не буде.

Трамп у соцмережі Truth Social заявив, що після дебатів, що відбулися, «ліворадикальний кандидат від демократів товариш Камала Гарріс» відразу ж зажадала проведення нових.

Трамп здався

«Коли боксер програє бій, перші слова його вуст: «Я хочу повторного поєдинку». Опитування ясно показують, що у вівторок увечері я виграв дебати», – заявив Трамп.

Раніше: Трамп чи Гарріс: політтехнолог оцінив, хто переміг у дебатах

Трамп - Дональд Трамп

Трамп розкритикував Гарріс за те, що вона відмовилася від дебатів на телеканалі Fox «і відмовилася виступати на NBC та CBS». За його словами, їй потрібно «зосередитися на тому, що їй слід робити протягом останнього майже чотирирічного періоду».

“Третіх дебатів не буде”, – заявив Трамп.

Гарріс натомість заявила, що необхідні ще одні дебати: «Два вечори тому Дональд Трамп і я провели перші дебати. Ми зобов’язані перед виборцями провести ще одні». 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦