Даніель Салем також розкритикував чоловіків, які виїжджають з країни 

Відомий український телеведучий та актор, який нині служить у Збройних силах України, Даніель Салем, висловив своє обурення щодо поведінки чоловіків, які виїхали за кордон під час війни. Зокрема, він різко засудив вчинок співака Потапа.

Чому Потап обурив Салема

У своєму інтерв’ю “Тур зірками” Салем зазначив, що не розуміє, як можна залишити країну в такий складний час. Він зізнався, що не готовий спілкуватися з такими людьми і навіть не потисне їм руки. “Якщо спробують зі мною заговорити, то я їм не раджу. У мене є друзі, які поїхали. По-перше, ми не знаємо історію кожної людини. Я проти того, щоб українці говорили погано про українців загалом. А якщо говорити про Потапа, то для мене це дивна історія. Якщо вони поїхали, то, напевно, так краще – нехай не заважають”, – поділився своїми думками артист.

Раніше: Сестра Да Вінчі доєдналася до лав батальйону, який він очолював

Разом з тим, Салем висловив розуміння щодо ситуації з його колишньою дружиною та донькою, які зараз перебувають за кордоном. Він вірить, що вони обов’язково повернуться в Україну, адже люблять свою країну.

“Мені не подобається, коли українці кажуть, що в Україні немає майбутнього. Може, у них немає, але в України – найкраще майбутнє”, – додав артист.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦