У передмісті Києва, в Софіївській Борщагівці, рано вранці 12 вересня пролунала стрілянина. На місце події негайно виїхали правоохоронці, які зараз з’ясовують обставини інциденту.

Про стрілянину повідомили столичні Telegram-канали. За їхньою інформацією, група нетверезих чоловіків здійснила приблизно сім пострілів з пістолета, ймовірно, стріляючи з вікон житлового комплексу.

Читайте також: В Одесі посеред вулиці розстріляли чоловіка: фото

Відео стрілянини у передмісті Києва показали в Мережі

У соцмережах опубліковано відео з місця події, де можна побачити спецпризначенців, які провели штурм і затримали двох підозрюваних. Є припущення, що частина осіб, які перебували в квартирі, втекли до прибуття поліції.

Водночас, за даними “РБК-Україна” з посиланням на коментар Нацполіції, на місце події правоохоронці прибули у відповідь на виклик. Наразі ведуться слідчі дії для встановлення всіх обставин. За інформацією поліції, у стрілянині брав участь лише один стрілець.

Згодом з’явилося більше подробиць ситуації зі стріляниною в ЖК на Софіївський Борщагівці Виявилося, що група чоловіків під впливом алкоголю сім разів вистрілила з пістолета. Оскільки це було під час повітряної тривоги, місцеві жителі спочатку подумали, що це стрілянина по Шахедах. З місцевих жителів ніхто не постраждав.

Під час штурму було затримано двох чоловіків. Попередньо, частина з тих, хто міг перебувати у квартирі, покинула її до приїзду правоохоронців.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦