Олександра Коцюбайло приєдналася до лав Збройних сил

Олександра Коцюбайло, молодша сестра загиблого Героя України Дмитра “Да Вінчі” Коцюбайла, долучилася до лав Збройних сил України. Про це повідомила журналістка Віолетта Кіртока.

Олександра продовжує справу свого брата

Дівчина підписала контракт з 1-м окремим штурмовим батальйоном імені свого брата. Саме цей батальйон був створений Дмитром Коцюбайлом і він загинув, командуючи ним. Таким чином, Олександра продовжує справу свого брата та долучається до захисту України.

Раніше: На фронті загинув телеоператор Павло Пархоменко

“Я страшенно вдячна начальнику штабу Олегу Лотоцькому, Олександру Савченку, які без зайвих слів підставили плечі Саші. І зробили все, аби вона стала в стрій підрозділу брата. Недаремно Да Вінчі і сам спирався на цих людей за життя. Ну що ж. Коцюбайло знову в підрозділі”, – поділилась своїми враженнями Віолетта Кіртока.   

Рішення Олександри Коцюбайло долучитися до ЗСУ викликало хвилю захоплення і поваги в українському суспільстві. Своєю відвагою вона доводить, що пам’ять про Героїв України жива і надихає нові покоління на боротьбу за свободу і незалежність країни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦