Військовослужбовець воював від 2014 року 

Павло Пархоменко, оператор телеканалу “Прямий” та військовослужбовець ЗСУ, загинув під час виконання бойового завдання на фронті.

Він був одним із тих, хто став на захист України ще у 2014 році, а з початком повномасштабного вторгнення Росії добровільно повернувся до лав Збройних сил, щоб знову боротися за свободу своєї країни.

Що відомо про загиблого

Про загибель Павла повідомив у соціальних мережах його брат Олександр. “З болем у серці повідомляю про загибель мого брата Павла. Він героїчно загинув, захищаючи Батьківщину. Ми завжди будемо пам’ятати його відвагу та самопожертву”, – написав Олександр у своєму дописі.

Раніше: Астрологиня передбачила рік смерті Путіна

Павло був не лише талановитим оператором, але й справжнім патріотом, зазначають колеги та близькі. У Комітеті з питань свободи слова наголосили, що його життя було прикладом самовідданого служіння державі – як у медійному просторі, так і на полі бою. Він залишив по собі пам’ять як про людину, яка відстоювала правду і свободу своєї країни до останнього.

На телеканалі “Прямий” нагадали, що Павло приєднався до команди ще з моменту її створення. Його шлях захисника розпочався під час війни на Донбасі, і з початком російського вторгнення у 2022 році він знову пішов на фронт. Павло залишив маленьку доньку, яку неймовірно любив. Поховання героя відбудеться 13 вересня 2024 року на Лісовому кладовищі в Києві.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦