Принц Вільям та принцеса Кейт вперше за довгий час продемонстрували свої почуття на публіці, поцілувавшись під час зворушливого сімейного відео, яке вони опублікували у соцмережах.

Цей ролик став особливим не лише через рідкісний прояв ніжності, а й тому, що принцеса повідомила про успішне завершення курсу хімієтерапії.

Читайте також: У сім’ї Мераї Кері сталося подвійне горе

Кейт Міддлтон та принц Вільям знову поцілувалися

Зазвичай члени британської королівської родини дотримуються суворого протоколу, який не дозволяє виявляти емоції одне до одного на публіці — наприклад, цілуватися чи обійматися. Однак у новому відео Кейт і Вільям показали, як обіймають своїх дітей і одне одного, чого раніше не показували.

У ролику Вільям двічі цілує Кейт: спочатку в щоку, а потім у шию, коли вони разом з дітьми весело проводять час на пляжі.

Це вперше, коли пара проявила свої почуття настільки відкрито з моменту весілля у 2011 році, коли їхній перший публічний поцілунок відбувся на балконі Букінгемського палацу після церемонії у Вестмінстерському абатстві.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦