Політтехнолог прокоментував підсумки дебатів між Трампом і Гарріс

Експерт Дмитро Васильєв висловив свою думку щодо нещодавніх дебатів між кандидатом у президенти США Дональдом Трампом та віцепрезиденткою Камалою Гарріс. За його словами, оцінити однозначного переможця важко, оскільки обидві сторони мають значну підтримку серед американських виборців.

Раніше: Трамп образився на Путіна: яка причина

Гарріс Трамп

Дебати Трамп-Гарріс

Васильєв підкреслив, що Дональд Трамп виглядав дуже впевнено, проте багато його заяв не відповідають дійсності. За словами політтехнолога, під час перегляду дебатів не можна зробити висновок, що Камала Гарріс виграла, хоча її позиції також були сильними.

Політтехнолог також зазначив, що американське суспільство дуже поляризоване, і визначити переможця можна буде лише після детального аналізу реакції виборців та перевірки фактів, озвучених під час дебатів. Лише тоді стане зрозуміло, хто зі спікерів був більш переконливим.

Особливу увагу експерт приділив тому, що, на його думку, багато заяв Трампа були неправдивими. Він наголосив на необхідності об’єктивного фактчекінгу, щоб виборці могли зрозуміти, що за впевненою риторикою можуть ховатися неправдиві факти.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦