Командири провели шикування на Сумщині 

Українські аналітики з DeepState повідомили про нові деталі російського ракетного удару по українських позиціях на початку вересня.

За їхньою інформацією, російські окупанти завдали удару ракетами “Іскандер” по скупченню українських військових на відкритій місцевості поблизу села Бездрик на Сумщині.

Також читайте: Росія все частіше застосовує хімічну зброю в Україні: дані ISW

Трагічне шикування

“Нещодавно в мережі з’явилися відеокадри ракетного удару по наших захисниках, які перебували на відкритій місцевості. Хоча ми не можемо назвати конкретну військову частину, зазнаємо втрат і наголошуємо на важливості дотримання заходів безпеки”, – йдеться у повідомленні DeepState.

Аналітики зазначають, що Бездрик розташований відносно близько до державного кордону з Росією, що робить цей район вразливим для ворожих обстрілів. “Попри це, такі збори продовжують відбуватися, що є неприпустимим”, – наголошують у DeepState.

Цей інцидент ще раз підкреслює високий рівень загрози з боку російських окупантів та необхідність постійно удосконалювати систему оборони та підвищувати обізнаність військовослужбовців щодо загроз.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦