Нині російська армія має перевагу в авіації, ракетах, артилерії та особовому складі

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що українським військам вдалося зупинити просування російської армії в напрямку стратегічного міста Покровськ. Протягом останніх шести днів ворог не зміг просунутися ані на метр на цьому напрямку.

Cирський про ефективність своєї стратегії

Про це Сирський розповів в інтерв’ю CNN, зазначивши, що Покровськ залишається епіцентром боїв на сході України. Попри сильний тиск з боку російських військ, ЗСУ змогли ефективно стримати противника, підтверджуючи ефективність своєї стратегії.

Раніше: Зеленський назвав інструменти, які змусять РФ завершити війну

Генерал наголосив, що українські сили позбавили ворога можливості маневрувати та перекидати підкріплення з інших напрямків. Це ослаблення вже відчувається на інших ділянках фронту: зменшилася інтенсивність артилерійських обстрілів та наступальних дій.

Сирський також підкреслив, що російська армія має перевагу в авіації, ракетах, артилерії та особовому складі. Однак, попри ці переваги, українська армія стала більш розумною та ефективною у своїх військових діях.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦