Мільярдер може очолити комісію з ефективності уряду 

Колишній президент США Дональд Трамп має намір залучити Ілона Маска до роботи в уряді, якщо здобуде перемогу на майбутніх президентських виборах. Трамп хоче, щоб мільярдер очолив комісію з ефективності державних структур.

Пропозиція Трампа і реакція Маска

Як повідомляє Reuters, Трамп планує створити комісію для аналізу роботи федерального уряду. Відомо, що Ілон Маск вже погодився на пропозицію, проте деталі його ролі поки що не розголошуються. Основне завдання комісії — розробка плану боротьби з “шахрайством та неналежними платежами” в уряді.

Раніше: Гарріс і Трамп не можуть погодити дебати через мікрофони

За словами Трампа, комісія займеться повним фінансовим аудитом федерального уряду та надасть рекомендації щодо масштабних реформ. Метою є підвищення ефективності урядових органів та забезпечення прозорості використання державних коштів.

Ілон Маск також підтвердив свою зацікавленість у цій ініціативі, заявивши, що готовий служити на благо країни без потреби в зарплаті чи офіційних визнаннях.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦