Для виїзду з України громадяни Казахстану можуть скористатися наземними маршрутами

Посольство Республіки Казахстан в Україні рекомендує громадянам цієї країни розглянути можливість тимчасово покинути територію України у зв’язку зі зростанням напруженості.

У Казахстані занепокоєні напруженою ситуацією

Про це йдеться в офіційному повідомленні диппредставництва. Дипломати зазначають, що таке рішення було прийнято виходячи з міркувань безпеки громадян Казахстану на тлі складної військово-політичної ситуації в Україні.

Для виїзду з України громадянам Казахстану пропонують скористатися наземними маршрутами через сусідні країни, зокрема Польщу та Молдову. При цьому наголошується, що для в’їзду до Польщі необхідна шенгенська віза, а для в’їзду до Молдови віза не потрібна.

Раніше: Сучасний Нострадамус назвав точний рік закінчення війни в Україні

Посольство також закликає громадян Казахстану, які перебувають в Україні, дотримуватися всіх необхідних заходів безпеки, зокрема:

  • стежити за офіційною інформацією щодо безпекової ситуації;
  • уникати місць масового скупчення людей;
  • у випадку повітряної тривоги негайно прямувати в укриття.

Дипломатичне представництво надає всебічну підтримку громадянам Казахстану, які вирішили покинути територію України, та готове надати необхідну консульську допомогу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦