Президент закликав тиснути РФ та примусити до миру

Президент України Володимир Зеленський закликав міжнародних партнерів посилити тиск на Росію для досягнення миру, підкресливши важливість фінансування оборонних проєктів. Він зазначив, що Україна готова активно займатися виробництвом власного озброєння та налагоджувати співпрацю у спільному виготовленні військової техніки.

Раніше: Зеленський назвав інструменти, які змусять РФ завершити війну

Заява Зеленського на Рамштайні

На засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн”, Зеленський наголосив, що для успішної оборони та швидшого завершення війни необхідно нарощувати виробництво зброї, особливо дронів та ракет, які вже продемонстрували свою ефективність на фронті. Однак, для цього потрібна підтримка партнерів у вигляді фінансування.

“Ми можемо швидко розпочати виробництво, але нам потрібні ресурси. Важливо продовжувати тиснути на Росію, аби змусити її досягти реального миру. Це не лише питання перемоги України, а й відновлення міжнародного безпекового порядку”, – наголосив президент.

Зеленський закликав зробити цю осінь переломним моментом, коли агресія Росії буде зупинена, і світ отримає шанс на стабільність та мир.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦