Це станеться після періоду загострення у вересні 2024 року 

Індійський астролог Кушал Кумар, якого часто називають “сучасним Нострадамусом”, прогнозує, що війна Росії проти України може завершитися у 2025 році. За його словами, ключовим періодом для припинення бойових дій може стати час з травня до жовтня 2025 року.

Прогноз Нострадамуса щодо війни

Однак перед завершенням війни, за прогнозом Кумара, очікується серйозне загострення конфлікту. Він попередив, що критичний момент може настати у вересні 2024 року, коли конфлікт досягне нових масштабів і триватиме до кінця року. Особливо він звернув увагу на ймовірність блокади постачання та оточення військових сил.

Раніше: У Путіна зробили нову заяву про війну та діалог

Кумар також прогнозує, що морські бойові дії стануть однією з найгарячіших точок конфлікту, і саме на морі можуть розпочатися нові етапи війни. Він зазначив, що розширення бойових дій на морі може відкрити новий фронт.

Попри всі ці прогнози, астролог вважає, що основні бойові дії завершаться у період з травня по жовтень 2025 року. За його словами, цей час стане ключовим для встановлення миру на основних напрямках війни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦