Астрологиня Поліна Павлова поділилася прогнозом щодо можливого року смерті російського президента Володимира Путіна. В інтерв’ю на YouTube-каналі “Мій світ” вона назвала конкретні періоди, коли, на її думку, Путін може зіткнутися з фатальними подіями.

Скільки чекати на смерть диктатора

Павлова зазначила, що жовтень стане важким місяцем для Путіна, коли почне працювати його карма. За її словами, саме цей період може стати початком серйозних проблем для диктатора. Вона стверджує, що навколо дня народження Путіна його організм почне слабшати, що створить додатковий ризик для його здоров’я.

Також читайте: Яким буде курс долара восени: прогноз експертів

За її підрахунками, Путін може померти у віці 72 років. Якщо смерть не настане на його день народження, то це може статися у першій половині 2025 року, прогнозує Павлова. Вона вважає, що наступні шість місяців є критичним періодом для президента РФ.

Попри різні чутки, астрологиня впевнена, що Путін ще живий, і його реальна дата народження відповідає тим астрологічним прогнозам, які вона робила раніше.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦