Співчуття висловили Святослав Вакарчук, Klavdia Petrivna та інші  

Ракетний удар по Львову, який стався 4 вересня, викликав хвилю обурення та співчуття серед українських зірок. Багато відомих особистостей, які мають стосунок до цього міста, висловили свої емоції та закликали до об’єднання зусиль для протистояння російській агресії.

Ракетна атака на Львів: реакції зірок

Серед тих, хто висловив співчуття постраждалим, були Святослав Вакарчук, Klavdia Petrivna, Наталка Карпа, Ірина Федишин, Андрій Гаврилів та інші. У своїх постах в соціальних мережах вони поділилися своїми враженнями від трагічних подій, висловили співчуття родинам загиблих та закликали світ звернути увагу на злочини Росії проти українського народу.

Також читайте: Удар по Львову: пошкоджені історичні будівлі

Співак Святослав Вакарчук зазначив, що кожна смерть від російських ракет – це велика втрата для всієї України. Він закликав до об’єднання зусиль для боротьби з агресором. Співачка Наталка Карпа розповіла про те, як пережила цю ніч разом зі своєю сім’єю, і висловила глибокий біль від втрат. Ірина Федишин також поділилася фотографіями руйнувань і висловила співчуття родинам загиблих.

Блогери Андрій Гаврилів та Ніколас Карма опублікували відеозаписи наслідків обстрілу, які стали наочним свідченням жорстокості російської агресії.

Цей ракетний удар ще раз продемонстрував, що Росія продовжує тероризувати українських громадян і завдавати руйнувань мирним містам. Реакція українських зірок на цю трагедію стала черговим доказом того, що українці є єдиними у своєму прагненні до свободи і незалежності.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦