Український паралімпієць проігнорував росіян на п’єдесталі

Український легкоатлет Ігор Цвєтов досяг блискучої перемоги на Паралімпійських іграх-2024 у Парижі, вигравши змагання зі стометрівки у класі Т35, пише Обозреватель.

Цей тріумф став ще більш символічним завдяки тому, що український спортсмен принципово відмовився від спільного фото з двома російськими атлетами, які посіли друге і третє місця.

Також читайте: Магучіх поділилася першими емоціями від золота на Олімпіаді-2024

Невдоволення росіян на Паралімпіаді

Під час церемонії нагородження, коли лунав український гімн і підіймався національний прапор, камери зафіксували реакцію російських спортсменів. На їхніх обличчях було видно невдоволення та роздратування.

Цей епізод став яскравим свідченням того, наскільки неприємним є для росіян успіх українських спортсменів, особливо на міжнародній арені.

Після церемонії нагородження Ігор Цвєтов продемонстрував свою принципову позицію, відмовившись робити спільні фото з представниками країни-агресора.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦