Юна Соломія Опришко зачаровує своїм голосом та зовнішністю 

Після тривалої інтриги, співачка Клавдія Петрівна нарешті розкрила свою таємницю. На своєму сольному концерті в Києві вона зняла маску, якою приховувала обличчя протягом тривалого часу, і показала світу, хто ж насправді ховається за цим сценічним образом.

Виявилося, що під маскою Клавдії Петрівни була 18-річна Соломія Опришко. Ця новина викликала справжній фурор в мережі, адже шанувальники довгі місяці будували різноманітні теорії щодо особистості таємничої співачки.

Після того, як таємниця була розкрита, у мережі почали з’являтися архівні фотографії Соломії. Багато її друзів і знайомих поділилися особистими знімками з юною співачкою, демонструючи її життя за лаштунками сцени. Виявилося, що багато людей знали про справжню особистість Клавдії Петрівни, але зберігали цю таємницю.

Раніше: Ексчоловік Ані Лорак неочікувано засвітився з ексдружиною

Особливий інтерес викликали відеозаписи, на яких Соломія співає караоке. Ці ролики стали доказом того, що співачка з дитинства мала талант і прагнула до музичної кар’єри.

Шанувальники Клавдії Петрівни здогадуються, що співачка може бути пов’язана з відомим українським музикантом OSTY. Існує припущення, що вони є родичами або навіть одногрупниками. Цікаво, що Соломія та OSTY випустили спільну пісню, що ще більше підтверджує цю теорію.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦