Наступною ціллю окупантів будуть Слов’янськ та Краматорськ

Начальник штабу бригади “Азов” Богдан Кротевич висловив стурбованість щодо можливого захоплення Покровська російськими окупантами. За його словами, втрата цього міста може призвести до подальшого просування ворожих сил на Слов’янськ та Краматорськ.

Раніше: Курська операція спростувала теорію про переваги ядерної зброї — WSJ

“Якщо нічого не зміниться, після Покровська росіяни підуть на Слов’янськ і Краматорськ”, – зазначив Кротевич. Він наголосив, що порівняно з 2014 роком, коли ці міста вже опинялись під тимчасовою окупацією, цього разу окупаційний режим буде набагато жорсткішим.

Кротевич пояснив, що російська армія використовує тактику “виснаження”, кидаючи на українські позиції великі сили, попри значні втрати. “Вони мають величезну перевагу у живій силі і можуть собі дозволити такі втрати”, – сказав він.

За словами експерта, російські окупанти використовують тактику невеликих підрозділів, які відвертають увагу українських захисників, поки основні сили просуваються в іншому напрямку. Ця тактика є вкрай ефективною, але водночас і вкрай жорстокою.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦