Андрій Лузан добровольцем мобілізувався до лав ЗСУ

Український продюсер і комік Андрій Лузан, один із засновників популярного YouTube-каналу «Леви на джипі», офіційно став військовослужбовцем.

У своєму Telegram-каналі шоумен поділився новиною про те, що успішно склав військову присягу та готовий продовжити свою службу в Збройних Силах України.

На початку липня Лузан повідомив, що вирішив добровільно приєднатися до лав ЗСУ. Після завершення базової військової підготовки він з гордістю пройшов із шевроном LNJ, який символізує його зв’язок із творчим проєктом «Леви на джипі». Перед відправленням на фахову підготовку, комік зазначив, що сподівається ще взяти участь у зніманнях.

Також читайте: Відомий український співак вступив до лав ЗСУ

“БЗВП позаду. Пройшов з шевроном LNJ. Дуже хочеться десь залетіти на зйомочки перед фаховою. Так шо чекайте”, – написав комік.

Раніше Андрій Лузан розповів, що обрав для служби Сили безпілотних систем (СБС), які відповідають за впровадження новітніх технологій у військових операціях. Відданість захисту України та прагнення допомагати на фронті свідчать про рішучість гумориста виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦